Tasky Tomi

Čo robiť, keď cesto nekysne, ako odstrániť fľaky od červeného vína? Je lepší prášok alebo gél? S našim webovým magazínom, vás už nezastihne nepripravených.

Posolstvo tvojho môjho tela


Našli ste kľúč ozdraveniu resp. symptómy k tomu. Prvý taký krok by som opísala asi takto je to ochota v prvom rade vyrovnať sa s chorobou a mali by ste zistiť jej pravú príčinu. Keď ste postúpili predchádzajúce liečenie možno vás to viedlo k odstráneniu príznakov ale k uzdraveniu. Druhý krok znamená nenechať sa len tak odradiť  resp. odviesť z cesty ktorá je spúšťačom choroby. To je baktérie alebo vírusy a pod. Ale by sme mali spoznať duchovno – duševnú skutočnosť ktorá je skrytá za zdaním. Čo sa týka tretej časti to je v kroku formuje dianie. Nastavíme správnu formu a väčšinou ukrýva aj informácie o pravej príčine. Napr. som zažila to že sme skoro havarovali išli sme cestou do Nitry a šofér autobusu odpadol za volantom. Skoro sme sa ocitli v rieke dostala som šok des. Až tak že som musela ísť na WC. Cítila som hrozný tlak. Či na ľadvinách a pod. Keby tam nebol druhý vodič tak sme v rieke des spomienka.

zdravý liek

Ani jesť mi vtedy nechutilo len niečo sladké to bolo obdobie leta tak som si dala zmrzlinu ešte v starom Tesco bývali obchodný dom Prior. Kto si to pamätá je riadne starý. ale to bolo centrum na tú dobu. Bolo dostať kvalitu nie ako dnes samí odpad viac ako polovica vecí či ovocie a pod dovážame. Ale poďme ďalej ideme na štvrté poradie sa pýtame na časový horizont lebo keď si uvedomíme presný okamih choroby či by už išlo o obličky a podobne zistíme spojitosť so závažnými zmenami životnej situácii alebo tiež vlastných pocitov. Ako vo vnútri tak tiež vonku. A máme tu krok číslo päť sa opýtame naň. K čomu ma to núti alebo v čo mi bráni tento resp. onen príznak. Čo mám robiť alebo v čom by som nemala pokračovať. Znova je veľmi užitočné aby ono dianie posudzovali naivne a výpoveď preniesli na duchovno resp. duševnú úroveň.

objatie stromov medituj

Príčina rovná sa spúšťač ako keď sa v aute rozsvieti kontrolka benzínu nemusí to znamenať to že je auto buď pokazené alebo chýba benzín. Naopak. Ukazuje to že niekde niečo neje v poriadku a presne určuje kde sa to nachádza. Stačí teda odstrániť príčinu doliať benzín a kontrolka prestane svietiť. Ako keď sa kedy v lekári opýtali pacientov čo vám chýba . a dnes v dnešnej dobe hlúpo čo máte to je celé. Dajú vám na tzv. akože diagnózu hlúpe škodlivé lieky to celé a ste vybavený neriešia príčinu. Nejde predsa len o to aby sme niečo len chceli potlačiť. Chceme to hlavne odvrátiť to zlo. Byť zdravší a dokonalejší. Naše ozdravene môže prísť iba z vedomia rovnako tiež ako neduh pochádza z vedomia. Príznak resp. je to vždy informácia tzv. posolstvo tiež signál ktorý napokon či chceme alebo nechceme upúta našu pozornosť. Držme sa dobrých skúsených rád buďme k sebe lekárom.

Příští u příspěvku

Předešlý u příspěvku

© 2024 Tasky Tomi

Šablona od Anders Norén